/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Heeft u een vraag?

Grote kans dat uw vraag al eens gesteld is. Het antwoord staat dan hieronder.
Heeft u een originele vraag? Stel hem dan via ons contactformulier.


Beursdata en tijden

Wanneer is de eerstvolgende beurs?
U vindt de datum van de eerstvolgende beurs op onze Home-pagina.

Hoe laat gaat de deur open?
De deur gaat open op het moment dat de beurs begint, dus om 19.30 uur. 

Waar is de beurs?
De kinderkledingbeurs wordt gehouden in de Akker, gebouw van het Leger des Heils aan de Reehorsterweg 88 in Ede. U kunt parkeren op de parkeerplaats naast de CHE en ROC A12.

Wanneer is de datum van de volgende beurs bekend?
Wij plannen de beurs een paar maanden van te voren. Zodra de datum bekend is vindt u deze op onze Home-pagina. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de beursdata? Schrijf u dan, via het contactformulier, in voor de nieuwsbrief.

 


Vragen van kopers

Welke maten kleding kan ik op de beurs kopen?
U vindt hier kinderkleding van maat 68-176. De kleding ligt per maatgroep gesorteerd. De maten worden duidelijk met bordjes aangegeven. We doen ons best om de kleding ook op soort te selecteren: broeken bij broeken, shirts bij shirts, jassen bij jassen.

Waarom is maat 44-62 niet te koop?
Wij hebben de ervaring dat het aanbod in deze maatgroep heel groot is, terwijl er weinig vraag naar is. Veel mensen kopen liever nieuwe kleding voor zulke kleintjes. We gebruiken de ruimte liever voor maten waar wel veel vraag naar is.

Kan ik ook schoenen kopen?
Ja, u vindt op deze beurs ook schoenen. Denk aan waterschoentjes, laarzen, snowboots, gymschoenen en alledaagse schoenen. Alle schoenen zien er goed uit. Wij selecteren hier zeer kritisch op.

Kan ik ook sokken en ondergoed kopen?
Nee, wij verkopen geen sokken en ondergoed. Wel maillots en leggings.

Hoe kan ik snel vinden wat ik zoek?
Wij sorteren alle kleding in verschillende maatgroepen. Deze zijn duidelijk herkenbaar aan gekleurde bordjes. Daarnaast proberen we de verschillende soorten kledingstukken (broeken, shirts, jassen) bij elkaar te leggen.

Mag mijn tas mee naar binnen?
Nee, u mag geen tas meenemen naar de verkoopruimte, met uitzondering van een kleine handtas. Tassen moet u afgeven bij onze bewaakte tassengarderobe. U kunt uw portemonnee in de tas laten, wij zorgen ervoor dat u deze weer krijgt voordat u afrekent. Tijdens het shoppen krijgt u van ons een grote IKEA-tas in bruikleen.
Tip: neem een lege shopper mee voor uw aankopen. Deze mag u in de blauwe IKEA-tas bewaren.

Mogen mijn kinderen mee naar binnen?
Ja, u mag uw kind mee naar binnen nemen. Het is echter erg druk op de beurs en er is geen aparte speelplek. We willen u vragen zelf toezicht te houden op uw kinderen. Samen zorgen we zo voor een nette beurs.

Mag de buggy of wandelwagen mee naar binnen?
Nee, u mag geen buggy of wandelwagen mee naar binnen nemen. U kunt deze in de hal parkeren.

Zijn er pashokjes?
We hebben alle beschikbare ruimte nodig om de aangeboden kleding neer te leggen. Er is dus geen aparte plek om kleding te passen. 

Waar moet ik betalen?
U rekent de kleding op een centraal punt af, dus niet bij allemaal verschillende kassa's. Er zijn 2 gewone kassa's en 1 snelkassa. Let op de bordjes bij de kassa's.

Kan ik pinnen?
Ja, u kunt bij ons pinnen. Na elke kassa kunt u betalen via een centraal pinpunt.

Kan ik kleding ruilen?
Alleen vrijwilligers kunnen kleding ruilen indien ze deze in de voorverkoop 's middags hebben gekocht. Voor andere klanten geldt dat ze geen kleding kunnen ruilen.

 


Vragen van verkopers

Ik wil graag kleding verkopen, wat moet ik doen?
Om kleding te verkopen hebt u een verkooppakket nodig. Dit kost € 1,50. U kunt via loting in het bezit komen van een verkooppakket. Kijk hiervoor naar onze verkooppagina onder het kopje Loting verkooppakketten.

Wanneer kan ik me aanmelden voor de loting van een verkooppakket?
Als u mee wilt doen aan de loting van een verkooppakket moet u het inschrijfformulier invullen. Dit kan zodra dit formulier online is. Kijk voor de uiterste inschrijfdatum op onze verkooppagina onder het kopje Loting verkooppakketten.

Ik ben ingeloot voor een verkooppakket, wanneer kan ik het ophalen?

Iedereen die mee heeft gedaan aan de loting heeft een e-mail ontvangen. Indien u ingeloot bent, staat hier ook in wanneer u het pakket kunt ophalen.

Wanneer kan ik de kleding inleveren?
Vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur in de Akker. Wij controleren uw kleding en zorgen, dezelfde avond nog, voor de verkoop.

Welke maten kleding mag ik inleveren?
U mag kleding inleveren van maat 68 - 176.
De ervaring leert dat kleding kleiner dan maat 68 nauwelijks wordt gekocht. Deze kunt u dus ook niet inleveren.

Mag ik ook schoenen inleveren?
Ja, u mag schoenen inleveren, deze moeten er wel uitzien als nieuw. Wij selecteren hier zeer kritisch op. Stop de schoenen in de aparte kleine zak en lever deze apart in.

Hoe prijs ik de kleding?
In het verkooppakket zitten voorbedrukte stickers. Hierop vult u kenmerken van de kleding, de maat en de prijs in. Deze stickers plakt u op de bijbehorende kledingstukken. In de handleiding vindt u richtprijzen.

De stickers blijven niet goed plakken, wat moet ik doen?
Het is belangrijk dat de sticker op het kledingstuk blijft zitten. Kleding zonder sticker kunnen wij niet verkopen. Let vooral op bij jassen, fleece en wol. U kunt bij twijfel de sticker op een kaartje plakken en met een touwtje aan een rits of een lusje bevestigen.

Waarom mag ik alleen de stickers uit dit verkooppakket gebruiken?
De stickers uit het verkooppakket hebben een voorbedrukt klantnummer. Zo komen de opbrengst en de overgebleven kleding weer bij de juiste verkopers terecht. Doordat de nummers voorbedrukt zijn, kunnen wij extra snel de stickers in het systeem invoeren en de kleding sorteren. Het aantal stickers uit het verkooppakket is ook het maximaal aantal kledingstuks dat u mag inleveren.

Hoe weten jullie wat ik verkocht heb?
In het verkooppakket zitten voorbedrukte stickers. Hierop staat uw klantnummer. Bij de kassa wordt de kleding afgerekend. De stickers worden van de kleding gehaald en in ons automatisch systeem verwerkt. Zo kunnen we precies zien hoeveel geld elke verkoper verdiend heeft.

Hoe weet ik wat ik verkocht heb?
U plakt op elk kledingstuk een voorbedrukte sticker uit het verkooppakket. Op deze sticker vult u kenmerken van de kleding, de maat en de prijs in. Bij de kassa worden de stickers van de verkochte artikelen gehaald. Deze worden per verkoper gesorteerd en in een envelop gedaan. Zaterdagochtend kunt u deze envelop, met de overgebleven kleding, ophalen. Het verdiende bedrag schrijven we op de envelop. Dit maken wij binnen 2 weken na de beurs naar uw rekeningnummer over.

Hoe krijg ik mijn geld?
Wij maken binnen 2 weken het verdiende bedrag over op uw rekeningnummer. Dit is 85% van de opbrengst van de door u verkochte kleding. De overige 15% is voor de kosten die de kledingbeurs maakt. U hebt uw rekeningnummer ingevuld op het online inschrijfformulier voor een verkooppakket. In bijzondere gevallen kunnen wij u ook contant uitbetalen. Wilt u dit liever? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Wat gebeurt er met overgebleven kleding?
De overgebleven kleding kunt u zaterdagochtend, samen met de envelop met de stickers van de verkochte kleding, ophalen. U kunt de kleding ook doneren aan het Leger des Heils. U kunt dit aangeven bij het invullen van het online inschrijfformulier of zelf uitzoeken bij het ophalen van de kleding op zaterdagochtend.

Wanneer kan ik de overgebleven kleding ophalen?
U kunt uw kleding zaterdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur ophalen. Neem uw klantnummer mee bij het ophalen. U krijgt dan ook de stickers van de verkochte kleding en hoort het bedrag dat u verdiend hebt. Dit bedrag wordt binnen 2 weken op uw bankrekening overgemaakt.


Tot snel!

Maak een Gratis Website met JouwWeb