/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Wilt u kinderkleding verkopen?

Veel mooie kleding over die niet meer past? Verkoop dan de kleding van uw kinderen (maat 68-176) op de kinderkledingbeurs. U hebt hiervoor een verkooppakket nodig. Dit pakket kost € 1,50. U kunt via loting in het bezit komen van een verkooppakket.

In het verkooppakket zitten:

  • verkoopinstructies
  • 2 stickervellen, in totaal 48 stickers
  • 1 grote blauwe kledingzak
  • bonnetje met klantnummer.

 

Van de opbrengst van de verkochte kleding ontvangt u 85%. De overige 15% is bestemd voor de kledingbeurs.
Daar houdt u vast een leuk centje aan over!

 


Loting verkooppakketten

De vraag naar de verkooppakketten is groter dan het aanbod. Daarom werken wij met een lotingsysteem. U kunt mee loten door het online inschrijfformulier in te vullen. Om de loting eerlijk te houden, accepteren wij 1 inschrijving per huishouden. Alleen huishoudens met kinderen kunnen meedoen.

 

Op dit moment kunt u zich niet inschrijven als verkoper. Als u het contactformulier invult, houden we u op de hoogte van het volgende inschrijfmoment. Dit is meestal 5-3 weken voor de beurs.

 

 

Als u vrijwilliger bent, bent u verzekerd van een verkooppakket. U moet wel een inschrijfformulier invullen! Wij hebben uw gegevens nodig voor de verkoop en zo weten wij hoeveel pakketten we voor vrijwilligers moeten reserveren.

Wilt u vrijwilliger worden? U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier of via het contactformulier. Nadat u een beurs meegedraaid hebt als vrijwilliger, bent ook u verzekerd van een verkooppakket.


Werkwijze

De werkwijze rond de beursdag is als volgt:
1. U vult de stickers thuis in en plakt deze (volgens de instructies) op de kleding.
2. Op de vrijdagochtend van de beurs (tussen 9.00 en 10.30 uur) levert u de kleding, in de genummerde blauwe zak, in.
    Het losse bonnetje houdt u zelf.
3. Wij controleren de kleding op vlekken, gaten en andere mankementen.
    De (goedgekeurde) kleding leggen wij per maatgroep uit in de verkoopruimte.
4. Vrijdagavond wordt de kleding door ons te koop aangeboden. Klanten rekenen op een centraal punt af.
5. Zaterdagochtend (tussen 10.30 en 11.30 uur) kunt u de overgebleven kleding weer ophalen of doneren aan het
    goede doel. U kunt dan ook de stickers van de verkochte kleding ophalen.
6. Binnen 2 weken storten wij het geld dat u met de verkoop verdiend hebt op uw bankrekening.

 

Heeft u nog vragen? Misschien hebben we deze al beantwoord. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

 


Stickers en zakken uit het verkooppakket