/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Wilt u kleding kopen?

Nog broeken, shirts, truien, jassen of zelfs schoenen nodig voor uw kinderen? Kom dan zeker even kijken op de kinderkledingbeurs. We geven per beurs zo'n 100 verkooppakketten uit, waardoor we ongeveer 4.500 kledingstukken kunnen aanbieden. Daar zit vast iets voor uw kind tussen! Dit is dé beurs om kleding voor een leuke prijs te vinden! Alle kledingstukken worden door ons gecontroleerd en centraal afgerekend.

Ga naar de homepage om de datum van de volgende beurs te zien.

 


Regels tijdens de beurs

Tijdens het shoppen krijgt u van ons een IKEA-tas in bruikleen. Bij het afrekenen hebben wij een plastic tasje voor u. Wij vragen u vriendelijk om géén tas van thuis mee te nemen. Een kleine handtas is natuurlijk geen probleem. Tassen van A4-formaat of groter mogen niet mee de beursvloer op, hiervoor hebben wij een bewaakte tassengarderobe.

 

Buggy’s en wandelwagens mogen niet mee naar binnen. U kunt deze, op eigen risico, stallen in de hal.


U doet ons een groot plezier als u de kledingstukken die u bekijkt, maar niet wilt kopen, weer netjes en op de juiste plaats terug legt, zodat ze voor anderen beschikbaar zijn.


Om de rijen zo kort mogelijk te houden hebben wij 3 kassa's. Wilt u weinig artikelen kopen? Gaat u dan naar de snelkassa. U bent dan nog sneller klaar.
U kunt bij ons contant betalen en pinnen.

Wij wensen u veel (koop)plezier tijdens de beurs en danken u alvast voor uw medewerking!


Kleding, op maatgroep en soort gesorteerd