/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Wilt u kleding kopen?

Nog broeken, shirts, truien, jassen of zelfs schoenen nodig voor uw kinderen? Kom dan zeker even kijken op de kinderkledingbeurs. We geven per beurs zo'n 100 verkooppakketten uit, waardoor we ongeveer 4.500 kledingstukken kunnen aanbieden. Daar zit vast iets voor uw kind tussen! Dit is dé beurs om kleding voor een leuke prijs te vinden! Alle kledingstukken worden door ons gecontroleerd en centraal afgerekend.

Ga naar de homepage om de datum van de volgende beurs te zien.

 


Regels tijdens de beurs

Tijdens het shoppen krijgt u van ons een IKEA-tas in bruikleen.
Tassen van A4-formaat of groter mogen niet mee de beursvloer op, hiervoor hebben wij een bewaakte tassengarderobe. U kunt uw portemonnee veilig in de tas in de tassengarderobe laten.
Tip: neem een lege shopper mee voor uw aankopen. Deze mag u in de blauwe IKEA-tas bewaren.

 

Buggy’s en wandelwagens mogen niet mee naar binnen. U kunt deze, op eigen risico, stallen in de hal.


U doet ons een groot plezier als u de kledingstukken die u bekijkt, maar niet wilt kopen, weer netjes en op de juiste plaats terug legt, zodat ze voor anderen beschikbaar zijn.


Om de rijen zo kort mogelijk te houden hebben wij 3 kassa's. Wilt u weinig artikelen kopen? Gaat u dan naar de snelkassa. U bent dan nog sneller klaar.
U kunt bij ons contant betalen en pinnen.

Wij wensen u veel (koop)plezier tijdens de beurs en danken u alvast voor uw medewerking!


Kleding, op maatgroep en soort gesorteerd